Design
01 / 01

Over Guy

van concept naar nieuw design.

Al ruim 25 jaar hebben wij ervaring in het leveren van hoogwaardige interieur- en totaalconcepten. We zijn gespecialiseerd in kapsalons maar verleggen graag onze grenzen en hebben intussen veel ervaring in diverse branches.

Bent u op zoek naar inspiratie voor een nieuw interieur, wilt u verbouwen, heeft u behoefte aan een ontwerp, begeleiding tijdens de verbouwing of iemand die de hele verbouwing voor u regelt? Dan bent u aan het juiste adres! Kijkt u voor inspiratie naar een selectie van onze projecten binnen ons PORTFOLIO.

Bij ons kunt u ook terecht voor losse interieurelementen. Wij hebben de breedste en meest exclusieve interieurcollectie beschikbaar in alle prijsklassen.

Naast de collectie hebben wij ook een outlet waar showroommodellen en occasions voor spotprijzen worden aangeboden. U kunt zich altijd vooraf oriënteren op onze website – we proberen die steeds zo goed mogelijk up-to-date te houden.

U bent van harte welkom om de showroom te bezoeken. Dit kan op onze mooie locatie in STRIJEN. Wij zijn op zondag van 12:00 tot 17:00 en maandag van 10:00 tot 17:00 geopend.

Wilt u op een ander moment afspreken, is dat mogelijk. Stuur ons een mail of maak telefonisch een afspraak op een moment dat u schikt.

Wij adviseren u voor een projectintake een afspraak in te plannen. Dit kan op ieder gewenst moment. U kunt ons telefonisch bereiken op 010-303 1600 of mail naar info@guysarlemijn.com om een afspraak te maken.

Hopelijk tot ziens!

Team Guy Sarlemijn

ONZE SERVICES

WERKWIJZE IN 6 STAPPEN

Wij werken binnen een 6 stappenplan: 1.Intake, 2. 2D ontwerp, 3. 3D ontwerp, 4. Technisch ontwerp en begroting 5. Planning en Uitvoering en 6. Oplevering en foto's. Hieronder beschrijven wij deze stappen uitvoerig.

PLANNING & ADVIES

Een goed advies is bij ons het devies en maken wij het verschil. Wij hebben jarenlang een expertise opgebouwd in het neerzetten van salon-identiteiten aan de hand van de laatste trends en design, doordachte lichtplannen en secure coördinatie van een verbouwing. Voordat we met een verbouwing beginnen, zullen wij een planning maken. Hierin is belangrijk dat alle werkzaamheden en betrokkenen in worden opgenomen. De voortgang en coördinatie zijn belangrijke taken voor ons en er zullen geregeld vergadermomenten ingelast worden met de uitvoeders om de voortgang van planning te bewaken.

INTERIEUR DESIGN

Voor inspiration kunt u onze showroom bezoeken op de maandag. Deze maandagen worden aangegeven op onze Home-page links boven en op onze Facebook pagina. We zijn geopend van 10:00 tot 17:00 en geven u graag advies over de mogelijke verbouwing of aanschaf van onze producten.

6 Stappenplan

  1. Intake

Maak een verblijvende afspraak voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek geeft u aan wat uw wensen zijn en wordt alles nauwlettend besproken. Heeft u een plattegrond van uw salon en foto’s? Neem deze mee!

 

  1. 2D ontwerp

Nadat uw beeld heeft van wat u graag zou willen, kunnen wij onder voorwaarden een 2D ontwerp laten opmaken. Dit ontwerp laat precies zien wat de routing en de indeling van de ruimte zal zijn. Deze tekening wordt besproken en u kunt altijd aangeven als u de indeling anders ziet. Bent u tevreden? Gaan we door naar stap 3: 3D ontwerp.

 

  1. 3D ontwerp

Op basis van het definitieve 2D ontwerp werken wij alles uit in een 3D tekening. Alle nodige informatie als kleur en indeling worden hierin meegenomen. Dit vormt een levensechte benadering van de ruimte en het uiteindelijke resultaat.

 

GRATIS ONTWERP!

 

Bij besteding vanaf €1.500 (100m2) is een ontwerp in 2D en 3D gratis! Indien u nog geen keuze heeft gemaakt, ontvangt u een waarde cheque van 1.500 euro die u later bij ons kunt indienen. U bent na de derde stap niets verplicht en het ontwerp is van u. Wij zijn u uiteraard graag van dienst tijdens de realisatie van het ontwerp.

 

Niet in combinatie met andere aanbiedingen en/of acties voor grotere salons gelden de onderstaande tarieven:

Tussen 101m2 – 150m2 = €1.750

Tussen 151m2 – 200m2 = €2.000

Tussen 201m2 – 250m2 = €2.250

Tussen 251m2 – 300m2 = €2.500

Groter? In overleg.

 

  1. Technisch ontwerp & definitieve begroting

Nu het plan vaststaat en het budget is besproken, kunnen de technische tekeningen (ook wel bestek genoemd) uitgewerkt worden en worden de definitieve offertes aangevraagd.

 

  1. Planning en uitvoering

Voordat we een startsein geven, wordt eerst een planning gemaakt. Hier worden alle werkzaamheden en betrokkenen in opgenomen. De voortgang en coördinatie zijn belangrijke taken voor ons en er zullen geregeld vergadermomenten ingelast worden met de uitvoeders om de voortgang van planning te bewaken.

 

  1. Oplevering en foto’s

Als de verbouwing is afgerond, zullen wij een afspraak maken voor de oplevering. Wij letten altijd op de details, maar het kan voorkomen dat we nog een extra puntje op de ‘i’ moeten zetten. Dit zal altijd in goed overleg gebeuren.

 

In sommige gevallen zullen wij professionele foto’s maken van het interieur welke wij aanbieden aan vakbladen.