Design
01 / 01

Inspirations

The Dollchair

by
The Dollchair

Nieuw in de kappersbranche is de Dollchair!

Deze stoel biedt dé oplossing om op een ARBO verantwoorde wijze een salonsituatie na te bootsen tijdens educatie.

Daarom is de Dollchair bij uitstek geschikt voor scholen, academies, educatiecentra en in salons waar veel educatie wordt gegeven.

De door Guy Sarlemijn Design gepatenteerd Dollchair biedt veel voordelen tijdens educatie:

Ergonomisch:                                        De Dollchair voldoet aan alle eisen die de ARBO-wet stelt. Een student kan een normale kniphouding aannemen en gebruik maken van de knipfiets. Dit voorkomt mogelijke lichamelijke klachten op latere leeftijd. De stoel is in hoogte verstelbaar, hygiënisch en makkelijk in onderhoud.

Perfecte salonsituatie: De Dollchair kan doorgaans ingezet worden als reguliere knipstoel. Wanneer men werkt met dollheads, klapt u binnen een handomdraai de standaard uit de rugleuning. Deze klapt u terug wanneer een model of klant plaatsneemt in de stoel.

Ruimtebesparend:                           Veelal worden dollheads geplaatst op een tri-pods naast of achter een reguliere knipstoel. Studenten kunnen ruimtegebrek geen gebruik maken van een knipfiets en hebben minder werkruimte. Door het opstappelen van tri-pods beschadigen deze snel en is efficiënt gebruik hiervan niet gegarandeerd.

Maak kennis met de Dollchair!

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die de Dollchair biedt?

Neem dan contact met ons op: info@guysarlemijn.com

 

THE DOLLCHAIR! A new era of educationtools

WE WANT YOU!
Sixties flow