Design
01 / 01

Blog

WE WANT YOU!

by
WE WANT YOU!

Guy Sarlemijn Design is een begrip binnen de beauty- en kappersbranche als het gaat om inrichten en verbouwen van salons. De kracht van de organisatie zit hem in het bedenken en uitvoeren van een totaalconcept wat begint bij een ontwerp en eindigt met de inrichting. (http://www.guysarlemijn.com/projects/)

Het bedrijf is onlangs verhuisd naar Strijen, waar alles onder één dak plaatsvindt. Het is een klein, dynamisch bedrijf met informele werksfeer en actief op de Nederlandse en Belgische markt.

Door de sterke groei is het bedrijf op zoek naar een in-house service monteur met uitzicht op vast dienstverband deze ter vervanging van ZZP-ers.

Junior Service Monteur 

 

De functie

 In deze veelzijdige combinatiefunctie van servicemonteur en projectmedewerker ga je zowel zelfstandig te werk, als samen met een collega op pad om verschillende servicewerkzaamheden te verrichten, goederen af te leveren en te plaatsen.  Je werkgebied is heel Nederland en België. Het betreft een fulltime functie van 40 uur per week.

Taken en verantwoordelijkheden

  • Het laden & lossen van zendingen;
  • Het leveren van goederen;
  • Het beheren van het magazijn (opslag);
  • Het ondersteunen bij projecten;
  • Reparaties uitvoeren;
  • Plaatsen van meubels.

Gestelde eisen

Voor deze veelzijdige baan zijn wij op zoek naar een energieke en servicegerichte duizendpoot. Iemand die over de juiste diploma’s en vereiste kwalificaties beschikt, maar daarnaast ook nog eens een flinke dosis verantwoordelijkheidsgevoel, probleemoplossend vermogen en een echt hart heeft voor het project en product. Je beschikt over een no-nonsense mentaliteit, bent flexibel en staat stevig in je schoenen.
Je hebt bij voorkeur een technische opleiding op MBO-niveau en een elektrotechnische achtergrond. Je kan zelfstandig en in teamverband werken en hebt enige bouwkundige kennis met tekeningen lezen alsmede een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Verder ben je in het bezit van rijbewijs BE en geldig heftruck- & Vca-certificaat.

Zie jij jezelf terug in alle bovenstaande punten en ben je snel beschikbaar?  Stuur dan snel je CV en motivatie naar denya@guysarlemijn.com t.a.v. Dénya Dielemans

Opening 1 juli 2018
The Dollchair