Home » Salons » By Yoel Abcoude

By Yoel

Abcoude

Yoella: “In 2017 ‘Was ik al in contact gekomen met Guy Sarlemijn voor de nieuwe inrichting van By Yoel Landsmeer. Dit was zo goed bevallen, dat ik besloot om weer voor Guy Sarlemijn Design te kiezen’’. De verbouwing van By Yoel Abcoude werd groots aangepakt. Het hele pand van 125 vierkante meter moest gestript en daarna opnieuw opgebouwd worden. Guy: ‘’Een goede indeling is hierbij essentieel. Verder werk ik graag met zachte tinten en ook ronde vormen vind ik erg belangrijk. Het creëert een gevoel van geborgenheid, knusheid en warmte in de salon’’.

Die ronde vormen zie je duidelijk overal terug. De grote ronde spiegels met verlichting zijn specifiek bedoeld voor de kleuringen, maar vanwege de drukte gebruiken we hiervoor nu eigenlijk alle spiegels: aldus Yoella. Aan de gezellige ovale tafel kunnen klanten hun kleur vervolgens laten intrekken onder het genot van een cappuccino en een broodje of heerlijke smoothie van de lokale koffietent in het dorp.

Yoella heeft bewust gekozen voor een afgesloten wasgelegenheid. De aparte ruimte met grijs getint glas en gouden tegels van Diesel zorgt voor meer privacy. Yoella: ‘’Door drukte en gezelligheid in de salon is het fijn om hier even een moment van rust te ervaren. Klanten kunnen er tijdens de wasbehandeling of – massage genieten van aromatherapie en rustgevende muziek.’’ Ook de gouden accenten waren een idee van Yoella. ‘’Ik wilde een chique uitstraling om onze klanten echt de luxe beleveving van een high-end salon te kunnen bieden.

Op de website van Guy Sarlemijn Design had ik al gekeken welke meubels ik mooi vond. En gelukkig zijn zwart en goud ook favoriete kleuren van Guy! Tijdens de afspraak in de showroom in Strijen waren we het dus al snel eens’’. Yoella is meer dan tevreden met de verbouwing van By Yoel Abcoude. ‘’De salon is begin augustus 2021 geopend, maar ik krijg nog elke dag complimenten over de uitstraling; alles klopt tot in de puntjes. Ook het contact met Guy verliep heel fijn. Ik ben zelfs zo tevreden over de samenwerking dat ik ook voor de derde vestiging van By Yoel in Woerden voor Guy Sarlemijn Design heb gekozen!’’

 

Get The Look

Chloe Styling Chair – Black

435,00525,00 View product

Pandora Led

4.034,00 View product

Flatiron full colour

3.397,00 View product

Beau

159,00 View product

Provocateur

1.240,00 View product

Maak een vrijblijvende afspraak voor een intakegesprek door te drukken op de knop hieronder.

Plan een intake