Home » Salons » Her

HER

150m2

Van de roze velvet stoeltjes tot een bloemenschommel en van roze marmer als eyecatcher tot roze cappuccino. Eigenaresse Sabrina Pintus is perfectionistisch, dus bij Her Avenue is alles tot in de kleinste details op elkaar afgestemd. ”Deze uitgesproken stijl is super instagrammable”, je ziet dit echt nergens anders.

De roze inrichting van restaurant MaMa Kelly vindt ze geweldig en op Pinterest vond Sabrina ook veel inspiratie. Dat het roze moest worden, was al snel duidelijk. Net als haar keuze voor de interieurfirma. En die was, gezien deze uitgesproken stijl, best verrassend. “Ik volgde zijn werk al langer en had al een hele tijd in mijn hoofd dat ik bij Guy Sarlemijn Design zou aankloppen als ik ooit een grotere salon zou openen.

Hij vond mijn ideeën prachtig, maar het was ook voor hem iets heel nieuws. Guy Sarlemijn adviseerde om niet voor barbieroze te kiezen, maar het chic en vrouwelijk te houden. “Dat heb ik vervolgens met wat klanten besproken en die vonden de combinatie van oudroze, manner en goud ook aansprekender:”

Sabrina vertrouwde op de expertise van Guy Sarlemijn Design. “Je hebt zelf tenslotte geen verstand van dingen als een goede indeling. Of wat goed werkt bij klanten. Ik moest zo nu en dan best een beetje worden afgeremd”, zegt ze lachend. Behalve de kleur stonden op Sabrina’s wensenlijstje het gebruik van velvet, een aparte extension bar, een aparte wasruimte en vrijstaande spiegels. “Op basis hiervan is een eerste ontwerp gemaakt en zijn we het verder gaan invullen. Ik wilde een speels effect in de zaak en het moest ruimtelijk zijn, want ik wil klanten graag zoveel mogelijk privacy bieden. De salon is ook direct coronaproof ingericht, want je weet nooit wat er in de toekomst nog gebeurt.”

 

Get The Look

Dormeuse long all black

2.495,00 View product

Rosie Blush Styling Chair

489,00579,00 View product

Timegate

3.160,00 View product

Lara Reclining Salon chair Blush

739,00 View product

Selfie Gold ⌀80 cm

90,00 View product

Mastic

149,00 View product

Glaze – Crème

149,00 View product

Maak een vrijblijvende afspraak voor een intakegesprek door te drukken op de knop hieronder.

Plan een intake