Home » Salons » House of Colour

House of Colour

Dat de focus ligt op het creëren van een luxe beleving, is ook direct terug te zien in het interieur. Voor de verbouwing van van de salon zijn Leonie en Annette de samenwerking aangegaan met Guy Sarlemijn Design. ”We wilden een unieke, sfeervolle, luxe en toegankelijke uitstraling. Kortom, de uitstraling moest aan behoorlijk wat voorwaarden voldoen”, glimlacht Annette.

“Guy heeft al deze losse aspecten weten om te zetten tot een mooi geheel. En de salon is niet alleen mooi, maar ook functioneel. Aan álles is gedacht. Ik vind het bijzonder om te zien hoe Guy onze wensen, onze persoonlljkheden en zijn eigen ideeën heeft weten te vertalen naar onze droomsalon. We zijn er ontzettend blij mee!”

Leonie legt uit: “‘Ik heb ooit in een salon gewerkt waar Guy en zijn team het interieur hadden verzorgd. Daarnaast zien we veel van hun werk voorbij komen in verschillende bladen en op social media. Vrijwel iedere salon die zij verzorgen, bevat elementen die ons aanspreken. Om die reden besloten we om een keer langs te gaan in de showroom en zo is het balletje gaan rollen. Anette vervolgt: “‘De uitstraling van de salons waarvoor Guy en zijn team het interieur hebben verzorgd, zijn veelal luxe salons.

Wij hadden dan ook het idee dat het een enorme investering zou zijn om de verbouwing aan hen over te laten. Toch is dat vooroordeel niet terecht. Guy denkt echt met je mee op alle vlakken, ook op het gebied van financiering. Dat waarderen we enorm.” Leonie en Annette kunnen niet vaak genoeg benadrukken hoe prettig ze de samenwerking met het bedrijf hebben ervaren. “Vooral de kleine dingen maken het verschil. Als we vragen hadden, nieuwe ideeën wilden bespreken of simpelweg behoefte hadden aan een sparringpartner, konden we Guy altijd om hulp vragen. Hij was, en is nog steeds, enorm betrokken bij het hele proces”, vertelt Leonie.

 

Get The Look

Dormeuse Short all black

2.495,00 View product

Dormeuse long all black

2.495,00 View product

Chloe Styling Chair – Black

435,00525,00 View product

Joiner Frame Styling Station

649,00 View product

Double bench – Black wood

175,00 View product

Maak een vrijblijvende afspraak voor een intakegesprek door te drukken op de knop hieronder.

Plan een intake