Home » Salons » Hairdealer

Hairdealer

200 m2

Voor de verbouwing van haar salon aan de Wilhelminastraat 24 in Breda koos Indyra voor Guy Sarlemijn Design. Guy richtte acht jaar geleden al de vorige salon van Indyra in. “De keuze om nu weer met hem in zee te gaan, was snel gemaakt. We zijn samen om de tafel gaan zitten om mijn wensen te bespreken. Guy heeft een heel eigen stijl die mij enorm aanspreekt. Hij creëert de prachtigste salons, die heel veel uitstralen. Qua stijl en samenwerking zijn wij gewoon een heel goede match.” De grootste inspiratiebron voor Indyra zijn de vele boutique hotels waar ze overal ter wereld heeft overnacht. “Ik hou van een hotel chic interieurstijl: luxe en gezellig.”

Indyra van Gastel: “Guy heeft goed gekeken naar wie ik ben als persoon en dat vertaald naar mijn saloninterieur. Er is bijvoorbeeld veel matzwart te vinden en er zijn gouden elementen gebruikt.” Zo kleuren de chique en stijlvolle wandlampen onder meer goud en ook de tafeltjes bij de knipplekken zijn goudgekleurd. De ontvangstruimte heeft een op maat gemaakte bar van marmer en opvallende gouden barkrukken met zwarte velvet bekleding. Het ademt echt de sfeer van een lobby in een luxe hotel.

Voor de verlichting is een heel lichtplan uitgewerkt, omdat de nieuwe salon van maar liefst 250 m2 lang en smal is. “Doordat we de keuze gemaakt hadden om veel zwart te gebruiken, was er extra aandacht nodig voor het juiste werk- en sfeerlicht. Het sfeerlicht kunnen wij naar wens zelf instellen”, aldus Indyra. Verder is er gewerkt met zones. Zo wordt de entree van het knipgedeelte gescheiden door hoge glazen deuren. De waszone is ook een afgesloten ruimte met ander licht om de juiste beleving te creëren.

Al met al is het een behoorlijke verbouwing geweest, die niet zonder slag of stoot is verlopen. “Dit kwam onder meer door corona, waardoor de levertijd van sommige producten enorm opliep. Uiteindelijk hebben we toch onze strakke deadlines gehaald. Het resultaat is prachtig en klanten ervaren bij binnenkomst direct het wauweffect.”

Get The Look

Blake Styling Chair Textured Black

545,00

Also available in other colors

View product

Supernova Footrest

125,00 View product

Dormeuse long all black

2.495,00

Also available in other colors

View product

Sector Shelve

304,15

Also available in other colors

View product

Maak een vrijblijvende afspraak voor een intakegesprek door te drukken op de knop hieronder.

Plan een intake