Home » Salons » The Hair Boutique

The Hair Boutique 

150m2

Het pand van 150 vierkante meter ligt in het centrum van Medemblik, is ged bereikbaar met de auto en heeft voldoende parkeergelegenheid. Ideaal dus voor de nieuwe kapsalon! Voor de inrichting en het ontwerp gingen Lindy en Mariëlle naar Guy Sarlemijn Design in Strijen. De twee kenden Guy Sarlemijn alleen van naam en volgenden hem op Instagram. 

” We waren opzoek naar een interieurspecialist die weet wat kappers willen en nodig hebben. Uiteindelijk heeft Guy het hele project gedaan; van het ontwerp, de indeling en het lichtplan tot de meubels, materialen en de kleuren.”

Op de vraag wat ze wilden bereiken met de verbouwing, antwoordt Lindy: “We willen toegankelijkheid, luxe én kwaliteit uitstralen. Guy heeft die drie aspecten perfect samen laten vloeien in het interieur. We hadden zelf een moodboard gemaakt en onze ideeën met hem besproken en dat, in combinatie met zijn ervaring en creatieve inbreng, heeft geresulteerd in een prachtige salon.” Maar niet alleen de uitstraling van de zaak is iets waar Lindy en Mariëlle erg blij mee zijn. Ook de indeling voldoet aan alle wensen.

“Guy en zijn team denken echt aan alles. Het is namelijk niet alleen van belang dat de uitstraling goed aansluit op de filosofie van je bedrijf, maar ook een perfecte indeling is essentieel om prettig te kunnen werken. Daarnaast zorgt een goede indeling ervoor dat de salon er professioneel uitziet. Zo is de salon bijvoorbeeld zo ingericht dat tools, kabels en andere producten niet rommelig in het zicht liggen of staan. Dat zorgt voor meer rust in de salon en draagt bij aan een professionele uitstraling. Kortom, we zijn ontzettend blij met onze nieuwe zaak en dat hebben we voornamelijk te danken aan Guy Sarlemijn Design.”

 

Get The Look

Bekijk deze stoel

435,00525,00

Hier komt een omschrijving

View product

Ultrawash Black

2.200,00 View product

Charlotte – taupe copenhagen

399,00 View product

Glaze – taupe

149,00 View product

Maak een vrijblijvende afspraak voor een intakegesprek door te drukken op de knop hieronder.

Plan een intake